Google Earth problems

Faults and Technical chat for the Audi Q2
Thailand
Posts: 44
Joined: Sun Feb 19, 2017 6:28 pm

Google Earth problems

Post by Thailand » Wed Jun 28, 2017 7:00 pm

Hello ,
The last few day i have problems connectin,g to google earth in my Q2?

Is there a problem with the service ?
It allways worked perfect until now

Sorry for my bad englisch i speak normally Dutch

Thank you

Dirk


A7YJJ
Posts: 31
Joined: Sun Feb 19, 2017 9:46 pm

Re: Google Earth problems

Post by A7YJJ » Wed Jun 28, 2017 11:01 pm

Yes, l have had the same problem in my Q2. Google maps worked perfectly until recently. I suspect there is a problem with the servers. I've switch back to using the Audi default map for the time being, as Google earth has failed without warning at critical moments when I need route guidance. Will have to call Audi UK if the problem persists.


Thailand
Posts: 44
Joined: Sun Feb 19, 2017 6:28 pm

Re: Google Earth problems

Post by Thailand » Thu Jun 29, 2017 5:15 am

Ok i go check Audi belgium and als to let it fix.


OSL282
Posts: 60
Joined: Sat May 06, 2017 10:18 am
Location: Northumberland
Contact:

Re: Google Earth problems

Post by OSL282 » Thu Jun 29, 2017 7:37 am

Mine appeared to be 'Frozen' on Tuesday morning and looked as though it was doing an update, it was fine again yesterday.
Audi Q2 1.4 TFSI Sport S Tronic in Tango Red


Thailand
Posts: 44
Joined: Sun Feb 19, 2017 6:28 pm

Re: Google Earth problems

Post by Thailand » Thu Jun 29, 2017 7:59 am

I did get an blue screen with Audi logo and the message initializing...stay there for about 30 minutes..


CNC
Posts: 34
Joined: Fri Oct 14, 2016 4:47 pm
Location: West Wales

Re: Google Earth problems

Post by CNC » Thu Jun 29, 2017 8:21 am

Mine has been in update mode for a few days, or I assume that is what it was, the screen was a blue part globe with a spinning icon. Yesterday it had reverted to the AUDI maps, I had to re-select Google Maps from the menu and it came back to normal, again I assume it has updated.
Q2, 1.4 S Line, S/Tronic, Ara blue with black wrapped vinyl blades, pan roof, Comfort and Tech packs, folding mirrors and heated seats.


Thailand
Posts: 44
Joined: Sun Feb 19, 2017 6:28 pm

Re: Google Earth problems

Post by Thailand » Thu Jun 29, 2017 7:00 pm

I think there must be more people with this problem.. let Audi know what the problem is otherwise it takes long to solve the problem.
Thank you


A7YJJ
Posts: 31
Joined: Sun Feb 19, 2017 9:46 pm

Re: Google Earth problems

Post by A7YJJ » Fri Jun 30, 2017 6:56 am

Called Audi UK about this problem yesterday. They asked me to restore the MMI to Factory Settings. That seemed to solve the problem (well, so far).


Thailand
Posts: 44
Joined: Sun Feb 19, 2017 6:28 pm

Re: Google Earth problems

Post by Thailand » Fri Jun 30, 2017 7:10 am

I did that all ready but I still have the same problem


Thailand
Posts: 44
Joined: Sun Feb 19, 2017 6:28 pm

Re: Google Earth problems

Post by Thailand » Fri Jun 30, 2017 7:11 am

Audi did that all ready but I still have the same problem
It's a server problem because a friend have the same problem with his Audi A4.

Audi say also that reset to factory settings can not due to warranty ?


Post Reply

Return to “Faults & Technical”


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest